Japans eten in Amsterdam laten bezorgen

Maak kennis met Take-Ya, een van de ouste en meest traditionele Japanse delicatessenzaken van Nederland. Dagelijks bereiden wij in onze keuken Japans eten en bezorgen wij dit in Amsterdam en omstreken. Bekijk gerust onze menukaart om een impressie te krijgen of kom langs in onze winkel om uw eten af te halen!

Japans eten AmsterdamEen ruime keuze in heerlijke gerechten

Wij zijn in 1993 gestart en hebben dus ruime ervaring met de Japanse keuken. Hierdoor kunt u een uitstekende kwaliteit verwachten. Onze passie voor Japan komt duidelijk naar voren in onze winkel, waar u terecht kunt voor Japans porselein, keukengerei en basisingrediënten voor in uw eigen keuken! Wilt u Japans eten in Amsterdam, dan is het zeker aan te raden om eens bij ons te bestellen. U zult absoluut genieten van onze heerlijke gerechten. Denk bijvoorbeeld aan sushi nigiri, sushi maki en futomaki. De keuze is enorm dus voor iedere smaak is er wel een passend gerecht. Wij kunnen uw eten bij u thuis bezorgen van 17.00u tot 21.00u.

Ook uw catering verzorgen wij graag

Wij vervaardigen al onze warme en koude gerechten in eigen keuken, of het nu gaat om sushi of kant en klare meeneemmaaltijden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw catering door TakeYa te laten verzorgen. Het zal u en uw gezelschap aan niets ontbreken met een ruime keuze in Japanse gerechten. Wilt u meer weten over ons restaurant of de mogelijkheden wat betreft catering? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Menu