Japans keukengerei kopen in Amstelveen

Graag laten wij u kennis maken met de Japanse cultuur in onze delicatessenwinkel in Amstelveen! In de keuken van Take-Ya worden dagelijks de meest uiteenlopende Japanse gerechten op traditionele wijze bereid. Onze passie voor Japan gaat verder dan alleen het eten, daarom kunt u bij ons ook terecht voor Japans keukengerei en porselein. Ook vindt u bij ons basis ingrediënten waarmee u thuis aan de slag kunt!

Ruim assortiment in handige keukenspullen

Met ons Japanse keukengerei kunt u thuis ook eenvoudig uw favoriete gerechten bereiden. In onze winkel vindt u onder ander messensets, kookboeken, rijstkokers en sushi makers. Kortom, allerlei handige hulpmiddelen voor in de keuken. Heeft u geen zin om lang in de keuken te staan maar wilt u toch graag sushi eten? Dan kunt u uw eten ook bij ons bestellen en laten bezorgen! Wij bezorgen in Amstelveen en omstreken van 17.00u tot 21.00u. Bekijk online onze uitgebreide menukaart en kies uw favoriete gerecht. Tevens bieden wij ook grote verpakkingen aan zowel lunch boxen voor bedrijven. Kortom, iedere sushi liefhebber kan bij ons terecht!

Japans keukengereiKom gerust eens langs

Wij staan voor u klaar in onze delicatessenwinkel van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 21.00u. Heeft u een vraag over ons restaurant of over ons assortiment in Japans keukengerei? Dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen door te bellen. U kunt ook uw gegevens achterlaten via het contactformulier, wij reageren dan zo snel mogelijk.

   Contact     Menu