Japans porcelein kopen? Maak kennis met Take-Ya

U bent op zoek naar een winkel waar u Japans porcelein kunt kopen? Dan heten wij u van harte welkom bij Take-Ya. Naast de heerlijke Japanse gerechten die wij verzorgen, kunt u bij ons ook terecht voor keukengerei, basis ingrediënten en Japans porselein. De echte liefhebber van Japan zal zich absoluut vermaken bij Take-Ya!

Japans porceleinWaan u even in Japan!

TakeYa is een van de oudste delicatessenzaken van Nederland. Al sinds 1993 bereiden wij in onze keuken op traditionele wijze Japanse gerechten. Bij ons draait het allemaal om beleving. Onze passie ligt bij de Japanse cultuur en daarom waant u zich in onze winkel even in Japan. Wij zijn er dan ook erg trots op dat wij dit hebben opgebouwd want ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Japan! Daarom kunt u ook voor mooi Japans porcelein bij ons terecht.

Neem gerust contact op

Kom gerust eens langs in onze winkel te Amstelveen om ons Japanse porcelein te bekijken. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, van 12.00 tot 21.00u. U vindt ons aan Rembrandtweg 340, waar u tevens heerlijke sushi kunt afhalen. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw catering op locatie te verzorgen. Wilt u meer weten over ons restaurant? Neem dan gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Menu