Take-Ya: sushi in Amsterdam Oud-Zuid

Take-Ya is een van de oudste sushi restaurants van Nederland met een rijke traditie. Sinds 1993 maken wij de heerlijkste Japanse koude en warme gerechten op traditionele wijze. Met als specialisatie superverse sushi. Wij heten u graag welkom in ons restaurant in Amsterdam Oud-Zuid, maar u kunt ook bij ons bestellen om het eten te laten afleveren. Dit kan van 17:00 tot 21:00u. Japans eten en met name sushi wordt vandaag de dag steeds populairder. Van oorsprong wordt er met chopsticks gegeten, maar dat is natuurlijk geen must.

Mocht u ook van de Japanse cultuur houden, wij verkopen ook authentiek porselein bij Take-Ya, het adres voor de lekkerste sushi Amsterdam Oud Zuid.

Uitgebreid menu

Take-Ya biedt een uitgebreid menu aan. Onze sushi kaart bevat onder andere:  sushi nigiri, sushi maki, futo maki, inside out en verschillende combinaties. (Sushi sets and plates). Hierbij is sojasausgember en wasabi voor een echte Japanse culinaire ervaring natuurlijk onmisbaar. U heeft bij ons ook ruime keuze uit heerlijke appetizers die u zelf kunt samenstellen bij ons sushi restaurant in Amsterdam Oud Zuid. Al onze gerechten worden iedere dag vers bereid in onze keuken, met de lekkerste ingrediënten, waaronder verse vis zoals krab, tonijn, zalm, witte rijst, zeewier. Daarnaast hebben we als alternatief een aantal salades waaronder aardappelsalade, pastasalade, salade met zeevruchten, gestoomde zeewier. Kortom, genoeg heerlijke en bijzondere specialiteiten.Sushi Amsterdam Oud Zuid

Wij zijn op maandag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 21:00 uur. Dus kom genieten bij ons exclusieve sushi restaurant in Amsterdam Oud Zuid!

   Contact     Menu