Sushi laten bezorgen in Amsterdam? Bekijk onze menukaart online!

Take-Ya is een Japans restaurant waar al jarenlang de heerlijkste Japanse gerechten worden vervaardigd. U heeft hier altijd een ruime keuze in zowel warme als koude gerechten. Denk bijvoorbeeld aan diverse soorten sushi, maar ook een kant en klare maaltijd behoort tot de mogelijkheden. U kunt de sushi laten bezorgen in Amsterdam en omstreken, maar een bezoekje aan onze delicatessenwinkel is ook zeker de moeite waard. Hier waant u zich even in Japan met de geuren van vers eten en het mooie Japanse porselein. Ook kunt u bij ons keukengerei en basis ingrediënten kopen zodat u ook thuis aan de slag kunt.

Sushi bezorgen AmsterdamOok lunch en diner maaltijden voor bedrijven

Bent u een echte sushi liefhebber en wilt u sushi laten bezorgen in Amsterdam? Kies dan voor Take-Ya en u zult zeker niet teleurgesteld zijn. Niet alleen hebben wij een diversiteit aan gerechten op onze menukaart staan, ook zijn wij erg ervaren in de Japanse keuken. Dit betekent dat u een hoge kwaliteit mag verwachten. Neem gerust eens een kijkje op de menukaart, waar u onder andere Sushi nigiri, futomaki, uramaki kunt vinden. Ideaal wanneer u geen zin heeft om de deur uit te gaan en toch lekker wilt eten! Bent u met een groot gezelschap? Ook dat is voor ons geen probleem, neem eens een kijkje tussen de sushi sets and plates. Dit zijn grotere porties die ideaal zijn voor bijvoorbeeld bedrijven.

Bestel nu bij Take-Ya en laat uw sushi bezorgen in Amsterdam! Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op door te bellen of laat uw gegevens achter via het contactformulier.

   Contact     Menu