Sushi afhalen in Buitenveldert

Maak kennis met Take-Ya, waar u een ruime keuze heeft in heerlijke Japanse gerechten. Houdt u van sushi en woont u in Buitenveldert of omstreken? Kom dan eens langs in onze delicatessenzaak waar wij onze gerechten op traditionele wijze bereiden. Heerlijk eten maar ook de Japanse beleving staat bij ons centraal. Onze klanten wanen zich bij ons in Japanse sferen en daar zijn wij erg trots op!

Catering en meeneemmaaltijden

Take-Ya is gestart in 1993 en levert aan zowel particulieren als bedrijven. Voor heerlijke kant- en klaar maaltijden bent u bij ons aan het juiste adres. Dus wilt u sushi bestellen in Buitenveldert of omstreken? Dan is dat voor ons geen probleem. Bekijk onze menukaart online, waar u een ruime keuze kunt verwachten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sushi nigiri
  • Sushi maki
  • Futomaki
  • Uramaki
  • Sushi sets and plates

 sushi buitenveldertOok uw catering kunnen wij verzorgen. Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid en mag het uw gasten aan niets ontbreken? Dan helpen wij u graag door Japanse gerechten naar uw wens te bereiden en op locatie te bezorgen. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden of loop even bij ons binnen! 

Wij staan voor u klaar

Bent u benieuwd naar onze heerlijke Japanse gerechten? Wij bezorgen onze sushi bij u thuis in Buitenveldert en omstreken, van 17.00u tot 21.00u. Onze winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00u. U kunt hier terecht voor keukengerei, basis ingrediënten en Japans porselein!

   Contact     Menu