Sushi in Amsterdam laten bezorgen

Maak kennis met TakeYa en laat u verrassen door onze uitgebreide menukaart! Zowel particulieren als bedrijven kunnen sushi in Amsterdam laten bezorgen. Bekijk onze menukaart en u zult direct zien dat ons aanbod heel divers is. U kunt hierbij denken aan:

  • Sushi nigiri
  • Sushi maki
  • Futomaki
  • Uramaki

Maar ook bieden wij sushi sets and plates aan. Dit zijn grotere porties en hierdoor zeer geschikt als lunch of diner voor bedrijven! Wilt u sushi in Amsterdam laten bezorgen? Bel ons dan even om uw bestelling door te geven. Wij bezorgen van 17.00 tot 21.00u.

Sushi in AmsterdamLaat u verrassen en kom naar onze winkel

Bent u een echte sushi liefhebber? Dan is een bezoek aan onze delicatessenwinkel in Amstelveen ook absoluut de moeite waard. Naast het bezorgen van sushi in Amsterdam, kunt u namelijk ook bij ons terecht voor Japans keukengerei, basis ingrediënten en porselein. In onze winkel waant u zich echt in Japan en kunt u tevens diverse lekkernijen proeven. Graag tot ziens!

Ook uw catering verzorgen wij

Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid of een receptie? Wanneer u met een groot gezelschap bent, is het fijn wanneer u de catering zelf niet hoeft te verzorgen. Daarom komen wij graag de gewenste Japanse gerechten bij u op locatie brengen! Afhankelijk van uw wensen, de grootte van de groep en het budget kunnen wij u altijd een passend voorstel doen. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

   Contact     Menu